Chisinau, str. I. Creanga 45, off. 6
Lu-Vi: 08:30 - 17:30

X-Service

Piese și consumabile pentru toate modele CANON, RICOH, BROTHER de la  partener oficial în Moldova.

Echipamente profesionale și de oficiu la cele mai bune preturi! 

Scanere planetare universale ElarScan - instrumentul principal pentru digitalizarea documentelor și obiectelor

Chirie sau contract cu achitare pe copii la cele mai avantajoase condiții.

Ce este MPS?

MPS (Managed Print Services) este un program de gestionare a echipamentelor și activității de imprimare care permite companiilor să aibă un mai mare control asupra costurilor și a modului de gestionare a documentelor cu efort minim.
Ca specialiști în domeniu, împreună cu partenerii specializați, putem crea o soluție personalizată nevoilor specifice fiecărei companii. Etapele implementării unui program Brother MPS dedicat dumneavoastră sunt: Evaluarea modului de lucru pentru a determina cerințele actuale de imprimare, optimizarea flotei prin analiza echipamentelor existente și formularea de recomandări de eficientizare, implementarea soluției – livrarea și instalarea echipamentelor de către o echipă de specialiști, monitorizarea activității de imprimare pentru realimentare consumabile, facturare automată și ajustarea în funcție de evoluția volumului de imprimare al companiei.
Prin implementarea Brother Managed Print Services beneficiați de cele mai noi și performante echipamente cu care sporiți securitatea datelor imprimate, realimentarea cu consumabile și reciclare, service și 3 ani garantie, dar cel mai important, veți beneficia de o soluție de imprimare cu adevărat optimizată, care vă va economisi timp și bani.

Cele 6 beneficii ale MPS

Serviciile de gestionare a imprimării au fost create pentru a ajuta companiile să gestioneze echipamente de imprimare, faxuri și copiatoare. Brother MPS permite organizațiilor să-și îmbunătățească eficiența, productivitatea și securitatea informației  prin monitorizarea modului de utilizare, prin înlocuirea consumabilelor și prin satisfacerea nevoilor de imprimare specifice fiecărui departament. Pentru companii mari sau mici, implementarea unui program personalizat Brother MPS, înseamnă obținerea beneficiilor:

  1. Economie de timp și eficientizare a fluxului de lucru
  2. Reducerea costurilor de imprimare 
  3. Imbunătățirea productivității companiei
  4. Eliminarea investițiilor în echipamente
  5. Îmbunătățirea securității datelor imprimate
  6. Reducerea impactului asupra mediului