Chisinau, str. I. Creanga 45, off. 6
Lu-Vi: 08:30 - 17:30

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Cumpărătorii au obligația de a face cunoștință cu termenii și condițiile, care includ  politica de confidențialitate și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, pînă la plasarea comenzii, respectiv pînă la comunicarea datelor personale către operator. Astfel, prin aplicarea bifei pe site, înainte de a fi plasată comanda, aceștia confirmă că au luat cunoștință cu politica dată, precum și faptul că informația cu referire la politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal este pe deplin înțeleasă, fiind de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale în modul descris mai jos.


Politica de confidențialitate 

Acest site este operat de compania “X-Service” SRL, care se angajează să respecte și să protejeze confidențialitatea datelor personale furnizate de toți vizitatorii website-ului nostru.

„X-Service” SRL deține toate drepturile asupra conținutului acestui site, precum și a materialelor publicate pe el, fiind strict interzisă folosirea acestora de către vizitatori în alte scopuri decât plasarea comenzilor și informarea asupra activităților desfășurate de compania noastră.

Orice modificări ale politicii de confidențialitate, vor fi publicate pe site-ul www.xservice.md.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale colectate prin intermediul site-ului www.xservice.md, sunt prelucrate pentru comunicarea cu cumpărătorul în vederea confirmării și finalizării comenzii produselor de pe site și livrarea acestora la adresa indicată de cumpărător.

Pentru a putea prelucra și livra comenzile de produse plasate de cumpărător, se vor solicita înaintea finalizării comenzii pe site, următoarele date personale: numele, prenumele, patronimicul, telefon mobil / telefon/fax, email, adresa (domiciliului, reședinței).

Datele colectate sunt necesare pentru a putea identifica și contacta clientul, cu scopul de a confirma plasarea comenzii, conținutul acesteia precum și pentru a clarifica, în caz de necesitate, aspecte ce țin de disponibilitatea sau adresa pentru livrarea produselor achiziționate.

Datele personale prelucrate pentru realizarea obligațiilor vor fi stocate pînă la executarea integrală a obligațiilor companiei față de client (recepționarea comenzii de către destinatar), după care acestea urmează a fi radiate.

Datele personale colectate prin intermediul cookie-urilor vor fi prelucrate, ținînd cont de interesul legitim al operatorului de a asigura buna funcționare a site-ului si a funcțiilor oferite de acesta, pentru a asigura protecția împotriva fraudelor, pentru a analiza durata vizitei, produse accesate sau căutate, fără a putea stabili identitatea clienților, precum și locația acestora.

Orice modificări ale politicii respective, vor fi publicate pe site-ul www.xservice.md.

Returnarea / înlocuirea produselor 

Returul produselor se face în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova privind protecția consumatorilor. Astfel, cumpărătorul este în drept să ceară în termen de 14 zile de la procurare, returnarea sau înlocuirea produselor. Returul sau înlocuirea se va face doar dacă produsul în cauză este neutilizat, în ambalajul original, cu etichetele intacte și cu toate documentele de achiziție (bon de casă, factură sau bon de card, după caz).


Clientul va organiza returul produselor din contul său, la sediul magazinului "x-sservice" creanga 45 off. 6, orașul Chișinău.

Dacă produsul necesar pentru înlocuire lipseşte din stocul vânzătorului, contravaloarea produsului va fi restituită în decurs de 5 zile de la depunerea solicitării respective, în scris.

Pentru informații suplimentare cu privire la politica noastră de confidențialitate, politica de securitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, sau înlocuirea / returnarea produselor, ne puteți contacta la adresa de e-mail: info@xservixe.md