Chisinau, str. I. Creanga 45, off. 6
Lu-Vi: 08:30 - 17:30

RICOH SP 230DNw Noile imprimante SP 230DNw dispun de o funcționare liniștită, costuri de operare reduse și ușurință de utilizare.

3060 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Designul ușor de utilizat, tava încăpătoare, conectivitatea wireless și o viteză de imprimare de 30 de pagini pe minut fac procesul de imprimare simplu și rapid. Noile imprimante SP 230DNw ajută la crearea unui mediu de lucru favorabil. Dimensiunile compacte vor fi îndeosebi la cerere în spații mici de birou, iar nivelul scăzut de zgomot permite angajaților să se concentreze pe îndatoririle lor profesionale, executând mai repede orice sarcini. Un cartuș de toner separat și un tambur cu capacitate ridicată reduc în continuare costurile.

3 ani de garantie

Imprimantele SP 230DNw fac imprimarea rapidă și ușoară. Design convenabil, o tavă funcțională care nu necesită reumplerea frecventă a hârtiei, capacitatea de a se conecta fără fir și de a scoate prima tipărire după 8,5 secunde asigură continuitatea sarcinilor. Această imprimantă compactă silențioasă vă permite să vă concentrați complet asupra lucrului. Imprimarea de mare viteză și o tavă de mare capacitate oferă o ieșire rapidă a documentelor necesare. Cu suport pentru conectivitate cu fir și fără fir la AirPrint, Mopria și Google Cloud Print, procesul de imprimare este chiar mai rapid și mai eficient.

  • Cel mai mic zgomot din clasa sa - mai puțin de 49B (A)
  • Viteza de 30 de pagini pe minut
  • LCD convenabil
  • Suport pentru materiale cu o densitate de 60 până la 230 g / m2
  • Calitate înaltă de imprimare la 1200 x 1200 dpi
  • Cartuș de toner de 700 de pagini inclus
Specificații principale
Producator
Produse similare
brand
Brother HL1110
brand
Brother HL-L2352DW Imprimantă laser mono compactă cu wireless
brand
Brother HL-L3210CW
brand
Brother HL-L2312D Imprimantă laser mono compactă
brand
Brother HL-L2372DN
brand
Brother HL-1222WE Imprimantă laser mono wireless compactă și economică